Programma 2017

De voorstelling duurt ongeveer 2,5 uur en wordt geopend met een intrada. De taptoe wordt afgesloten met een finale waarin alle korpsen gezamenlijk spelen. U kunt genieten van de volgende korpsen en shows:

Showband IRENE Ede

 

Deze showband presenteert hun show "Dreams". Ze gooiden hiermee afgelopen zomer hoge ogen tijdens het Wereld Muziek Concours in de hoogste divisie.

Excelsior Renkum

 

Excelsior is pas 4 jaar bezig met shows, maar heeft in die korte tijd een enorme naamsbekendheid opgebouwd en vele optredens in binnen- en buitenland gedaan. Zij zijn al voor de 3e keer bij de Veluwe Taptoe, maar nu met hun geheel nieuwe show "Airborne". Zij behaalden daarmee tijdens het Wereld Muziek Concours een gouden medaille.

March & Showband Rheden Rheden

 

De muzikanten van deze band komen in hun vrolijke rood/blauwe uniformen naar Barneveld met hun show "Symphonica in Rosso". 


Gelreband Dieren

 

De Gelreband is Oranje. Ze treden op in oranje uniformen en spelen de show "Code Oranje".

DAP Apeldoorn

 

De show- & Marchingband DAP is een op Amerikaanse leest geschoeide band. Zij komen naar Barneveld met een flitsende show.

Scheepjeswolharmonie Veenendaal

 

Deze showharmonie is vrij uniek in zijn soort. Met de show "MariTeam" komen ze met een arrangement vol bekende liedjes die te maken hebben met het water.


VIOS Mijdrecht

 

Show- & Marchingband VIOS presenteert hun show "Past & Present". In deze show zit bekende muziek van toen en nu, zoals van Gloria Estefan en Ramses Shaffy, maar ook van Lady Gaga en uit de film Frozen.