Programma 2018

We presenteren dit jaar een zeer mooie, afwisselende taptoe met gerenommeerde muziekkorpsen uit het hele land. De shows zijn zeer divers in prachtige kleurrijke uniformen. De voorstelling duurt 2,5  uur en wordt geopend met een intrada. De taptoe wordt afgesloten met een finale waarin alle korpsen gezamenlijk spelen. U kunt genieten van de volgende korpsen en shows:

Van Limburg stirum Band Wezep

 

Deze topband presenteert hun show "BluEmotion". Ze behaalden hiermee een gouden medaille in de hoogste klasse tijdens het afgelopen Wereld Muziek Concours.

Showbrassband Thalita Vlaardingen

 

Thalita is in Nederland een uniek korps, met haar uniform gelijk aan dat van de Engelse Guards en haar stijl identiek aan de English Military Bands show.

Zij presenteren de show "Feel Like Heaven".

Showband St. Sebastianus Gendt

 

De muzikanten van dit mooie muziekkorps voeren in hun nieuwe uniformen hun nieuwe show "PartyMix" uit. 


Showharmonie OBK Rhenen

 

Met hun mooie sound en aantrekkelijke choreografie speelt OBK hits van toen en nu in de gloednieuwe show "Playlist".

Showband Cornu Copiae Waalwijk

 

Deze band komt met 2 shows: hun galashow "A Tribune to James Last" en de leuke Efteling show "World of Fantasy", welke in thematische kledij wordt uitgevoerd.

EMM Leersum

 

Dit Melody Percussion Corps treedt op samen met de majorettes. Zij beleven tijdens deze taptoe de premiere van hun allereerste taptoeshow, waarbij u kunt kijken en luisteren naar een aantal bekende hits.