DEZE PAGINA BEVAT INFORMATIE OVER DE VELUWE TAPTOE 2019. DE VOLGENDE VELUWE TAPTOE VINDT PLAATS OP 24 OKTOBER 2020. HET PROGRAMMA WORDT NOG AAN GEWERKT. HIERONDER NOG HET OUDE PROGRAMMA VAN 2019.

Programma Veluwe Taptoe 2019

We presenteren dit jaar een afwisselende taptoe met leuke muziekkorpsen uit het hele land. De shows zijn zeer divers in prachtige kleurrijke uniformen. De voorstelling duurt ruim 2  uur en wordt geopend met een intrada. De taptoe wordt afgesloten met een finale waarin alle korpsen gezamenlijk spelen. U kunt genieten van de volgende korpsen en shows:

METRO Scheveningen

 

We hebben weer een heel mooi korps op het programma staan.  De Show- en Drumfanfare METRO presenteert hun show "Summon the Heroes".

Excelsior Renkum

 

Dit relatief nieuwe showkorps was al vaker te gast op deze taptoe. Zij zorgen altijd voor een visueel aantrekkelijk shouwspel en komen met een nieuwe show "Remember who you Are".

VIOS Mijdrecht

 

De muzikanten van VIOS vormen een bijzondere showkorpssamenstelling. Vol enthousiasme spelen zij hun nieuwe show "Can't Take My Eyes". 


O & V Nuenen

 

Showkorps O&V uit het Brabantse Nuenen komt optreden met hun show "Generations". De muzikale choreografie wordt ondersteund door Color-Guard.

The Blue Seals Zeewolde

 

Muziek & Showkorps The Blue Seals presenteert dit jaar voor het eerst een show.  Met "Into the Blue" brengen zij met het toepasselijke thema water, vernieuwing en verassingen voor het publiek.

Jong Juliana Amersfoort

 

Deze enthousiaste jeugdband presenteert de show "Fantasia".